Openingstijden: Woensdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00

Acne

Acne

Acne is een aandoening van de talgklieren. De talgklieren produceren talg om de huid soepel te houden. Wanneer dit proces door verschillende factoren zoals bijvoorbeeld; erfelijkheid, hormonen en bacteriën verstoord raakt ontstaat acne.

Kenmerkend voor acne zijn de papels, pustels (puistjes) en comedonen (mee-eters), die kunnen voorkomen in het gelaat, de hals en nek, de borst en de rug.

Ook zijn er verschillende vormen van acne.

De één heeft alleen last van mee-eters terwijl de ander pijnlijke ontstekingen heeft.

Acne is een veel voorkomende huidaandoening die over het algemeen voorkomt bij jongeren in de pubertijd, maar ook bij ouderen kan voorkomen.

Stel uw vraag Maak direct een afspraak

Acne is niet van de ene op de andere dag verdwenen. Zelfs lichtere vormen van acne vereisen vaak langdurige aandacht.

Acne kan niet snel worden genezen. Belangrijk is ervoor te zorgen dat de acne rustig wordt en blijft zodat de huid steeds meer herstelt.

Bij sommige cliënten , adviseren wij via uw arts /dermatoloog te raadplegen, die kan bepalen of een medicamenteuze ondersteuning noodzakelijk is

Het is niet verstandig om zelf de puistjes en ontstekingen proberen te verwijderen. Zelf uitknijpen en krabben verergerd de ontsteking en veroorzaakt vaak littekens. U krijgt van ons dan ook een advies mee hoe u uw huid ook thuis het beste kan verzorgen.

Tiener Acne behandeling:

Huiddiagnose , Reiniging en dieptereiniging , voorbehandeling voor het uit reinigen van de huid. Geneeskrachtig masker als afsluiting . Adviezen voor verzorging en gebruik van producten.

  • Mild: comedonen
  • Matig:  comedonen en puistjes in het gelaat
  • Ernstig: 1. veel actieve acne ,pijnlijke ontstekingen.
    2. acne met littekenvorming , roodheid en  hyperpigmentatie

HAYOUN Behandeling:

Deze methode is bijzonder geschikt voor de meer ernstige vorm van acne , is de vorm van een kuur toe te passen. Na de eerste behandelingsfase treedt reeds een duidelijke verbetering op .

De ernstige  huid onzuiverheden worden zeer effectief behandeld en  U  verzorgt de huid thuis  met speciale producten, waardoor littekens zoveel als mogelijk kunnen worden voorkomen en U later een mooie huid over kunt houden

Om uitbreiding en littekens als gevolg van acne te minimaliseren of zelfs te voorkomen, is het van groot belang om de huid goed en regelmatig te laten reinigen en ontstekingen, mee-eters en puistjes te laten verwijderen. Een regelmatige acne behandeling en de juiste verzorging thuis kunnen ertoe bijdragen de acne tot een minimum te beperken.

Tot slot

In ons instituut kunnen we een passende behandeling en een persoonlijk advies geven.

Komt U in aanmerking voor een vergoeding bij Uw zorgverzekeraar ? Raadpleeg eerst de polisvoorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering.

Wilt u meer informatie of graag een afspraak maken, neem dan vrijblijvend met ons contact op.

Stel uw vraag Maak direct een afspraak

Onze producten

Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit,
producten van Maria Galland en Sans Soucis.

Link Maria Galland webshop